SS FramDet blev ingen start i Framnäsvalsen och SRS Liros Cup för kölbåtar. Däremot blev det seglingar i C55:ornas cup där åtta båtar kom till start med och genomförde tre seglingar. Hjuvikseglarna Per-Erik Johansson och Anett Sjöö vann tävlingen efter tre raka segrar på sina hemmavatten . K6:orna seglade distansbana.

Thomas Hurtig och Gunnar Andersson, Alingsås,  blev tvåa före Arne Larsen och David Keiller, GKSS.

K-6 ornas tävling vanns av Reine Eriksson och Ingemar Fredriksson, SS Fram.

SS Fram skriver: …. På lördag morgon var det väldigt lugnt och vinden låg på syd vilket var lämpligt med tanke på banläggningen för C55:orna. Vinden skulle dock vrida på väst under dagen och även öka. …. 8 st C55:or och 4 st K6:or till start. Det kom en hagelblandad regnskur innan start men under resten av kappseglingen var det så gott som uppehåll. C55:orna hann med 3 starter på kortare bana och K6:orna seglade en distansbana.
Överlag blev det en bra seglingsdag och vi hann slutföra seglingarna innan det började blåsa ordentligt.

Samtliga resultat >>

 

By admin

One thought on “Framnäsvalsen: Johansson och Sjöö vann på hemmavatten”

Comments are closed.

Translate »