På söndag inleds kölbåtssäsongen på Västkusten med Stora Oset Race.

Från fjolårets prispall återfinns tvåan Carl Stark i Manzanita och David Christofferson i 707. Bäst track-record i Stora Oset Race har Mattias Wilson i Bavaria 38 Match som under de fem senaste åren ställt upp fyra gånger och vunnit en gång. Samtliga starter topp tio. Stefan Möller med en tredjeplats finns med i årets startfält som hittills har 39 anmälda. Tävlingen en vecka tidigare än de två senaste åren och det tillsammans med att det är en söndag verkar ha påverkat deltagarantalet något. Hans Caspersson som vunnit de två senaste åren saknas i år.

Totalvinnare – Fem senaste
2014 Hans Caspersson Slören – Omega 30
2013 Hans Caspersson GKSS – Omega 30
2012 Mattias Wilsson GKSS – Bavaria Match
2011 Per-Erik Johannson Anett Sjöö HJBK 606
2010 Peter Gustafsson GKSS – J/109

Startlista och sammanställning av deltagarna Stora Oset Race 2015 – Inför >>

By admin

One thought on “Stora Oset Race 2015 – Startskott”

Comments are closed.

Translate »