Euro Champ Laser: Gold to Marit Bouwmeester

20150613 Copyright onEdition 2015©
Credit: onEdition

Josefin Olsson, SWE, Women's One Person Dinghy (Laser Radial) on day four of the ISAF Sailing World Cup Weymouth & Portland.20150613 Copyright onEdition 2015© Credit: onEdition Josefin Olsson, SWE, Women's One Person Dinghy (Laser Radial) on day four of the ISAF Sailing World Cup Weymouth & Portland.

Det svenskt i topp före Hermann Thomasgaard. Jesper Stålheim i herrarnas EM i Laser i ledning när ett race återstår.
Samitidgt är Josefin Olsson i ledningen för damerna i radial. Josefin ledde inför sista seglingen före Tula Tenkanen, Finland och Marit Bouwmeester, Nederländerna, på tredje. När sista seglingen var avgjord stod Marit som guldmedaljör och Josefin Olsson tvåa. Det skilde bara två poäng i totalen. Josefin fick inte till den sista seglingen utan slutade 17:e medan Marit kom fyra.

 
Laser Jesper in top
 
CctlMrPXIAE1afW

CctbzPFUEAECYXA
CctWD0PWoAAZwtw
Translate »