Rio 2016: Jesper Stålheim jagar finalen med fin fina andra och tredje plats i dag

The Rio 2016 Olympic  (C) Sailing Energy / World SailingThe Rio 2016 Olympic (C) Sailing Energy / World Sailing

Jesper Stålheim seglade in på en andra och tredje plats i dagens båda seglingar och tog ett rejält steg närmare en finalplats.  Just nu är Jesper på fjortonde plats och det skiljer nio poäng till den sista finalplatsen som innehas av Pavlos Kontides. Ryssen Sergei Komissarov hade platsen inför dagens seglingar men seglade in på 16:e och 36:e plats i dag.  Dagens två seglingar vann av Philipp Buhl, Tyskland, och Fransesco Marrai, Italien. Båda är med i kampen om de sista finalplatserna. Italianeran ligger på nionde plats medan tysken ligger på elfte plats. Två race + finalracet återstår.

Ställningen >>
Translate »