SM: Björn Allansson spikade hem SM

SWE33 Max Salminen  SWE6 Björn Allansson
Photo Credit: Robert DeavesSWE33 Max Salminen SWE6 Björn Allansson Photo Credit: Robert Deaves

Varberg SS har arrangerat SM i Finnjolle och Björn Allansson blev svensk mästare och skriver: Björn Allansson, GKSS “spikade” alla 5 seglingar i Finnjolle SM 2016 och blev därmed den som vunnit Finn-SM flest gånger i historien! På en mycket hedrande andraplats kom Johannes Pettersson, KSSS. Johannes är en av två deltagande juniorer i det för övrigt mycket erfarna fältet med många silverrävar. Tyske Thomas Schmid kom på tredje plats i tävlingen. Lars Edwall från Lerkil och Lerkils Båtsällskap blev tredje bästa svensk och därmed bronsmedaljör i mästerskapet.

Max Salminen var upptagen med Finnjollesegling i Rio de Janeiro och OS.

Resultaten SM i Finnjolle 2016

Translate »