SM CB 66 Racer – Danskt i topp – Åstrand försvarade SM-titeln

cb-66-racer

cb-66-racerI helgen avslutades öppna Svenska SM i Marstand och Fredrik Åstrand, Långedrags SS, försvarade fjolårets SM-titel.
Det blev en hårdkamp om blev kamp om medaljerna mellan danska Sören Pehrsson, Fredrik Åstrand och hallandsseglaren Anders Hellekant. Efter nio seglingar ledde danskarna med en poäng före de båda svenska båtarna. Sören Pehrsson blev tvåa men lyckades hålla då båda
svenska båtarna framför sig och vann det Internationella Svenska Mästerskapet.
Regerande svenska mästarna Fredrik Åstrand behöll sin titel genom att komma placeringen före Anders Hellekant i den sista seglingen som nu blev trea i tävlingen och tvåa i SM. Det var Hellekants andra raka silvermedalj.

Resultat

Comments are closed.

Translate »